
Dla cukierników
Oferujemy naturalną mąkę o doskonałych właściwościach piekarskich, zapewniającą najwyższą jakość wypieków, spełniającą oczekiwania nawet najbardziej wymagających cukierników. W naszej ofercie znajduje się mąka pszenna tortowa typ 450 – wysokogatunkowa, wyjątkowo jasna i lekka, której puszystość jest szczególnie ceniona przy wypieku tortów i biszkoptów. Oferujemy także mąkę wrocławską typ 500 o średniej granulacji, doskonałą do ciast gotowanych, smażonych, a zwłaszcza drożdżowych, oraz mąkę krupczatkę typ 500 o grubszej strukturze, przypominającej kaszkę, idealną do ciast kruchych i półkruchych. Zachęcamy do zapoznania się ze szczegółową ofertą naszych produktów.
Nasze produkty dostarczane są w paczkach po 10 kg oraz w workach polipropylenowych po 25 i 50 kg, co zapewnia optymalne warunki przechowywania i transportu.